Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, το Bios φιλοξενεί για πρώτη φορά σε μια ζωντανή εμφάνιση, το κουαρτέτο του Vladislav Delay. Ένα από τα πιο πρόσφατα ομαδικά project του δραστήριου Φιλανδού μουσικού Sasu Ripatti, πλαισιωμένο από τρεις ακόμα αναγνωρισμένους μουσικούς όπως τον επίσης Φιλανδό Mika Vainio των Pansonic, τον Derek Shirley και τον Lucio Capece συνδυάζοντας τις πλούσιες και διευρυμένες μουσικές τους εμπειρίες σε μια φρέσκια, φουτουριστική προσέγγιση της κλασσικής Jazz μουσικής.
Vladislav Delay Quartet
Το πιο πρόσφατο εγχείρημα του Φιλανδού μουσικού και ενός από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, Sasu Ripatti, γνωστού και ως Vladislav Delay και Luomo, βρίσκει τον ίδιο να επιστρέφει στο αρχικό μουσικό του όργανο το drum, αλλά και στη πρώτη του μουσική επιρροή και έμπνευση, τη Jazz και συγκεκριμένα της δεκαετίας του 60’.
Στο κουαρτέτο συμμετέχουν ο επίσης καταξιωμένος μουσικός της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής Mika Vainio και ήμισυ των Pansonic, στα ηλεκτρονικά, ο ταλαντούχος Lucio Capece σε διπλό ρόλο ,σαξοφωνίστα και κλαρινετίστα, καθώς και ο Derek Shirley στο διπλό μπάσο.
The Vladislav Delay Quartet includes highly acclaimed artists, such as:
Mika Vainio (Pan Sonic),electronics
Derek Shirley,double bass
Lucio Capece on saxophones & bass clarinet
Vladislav Delay,drums
Είσοδος: 15 ευρώ
Ώρα Έναρξης: 22:00
Mε την υποστήριξη της Heineken
Χορηγοί επικοινωνίας: MTV, www.mtvgreece.gr, BEST 92,6. www.avopolis.gr
The Vladislav Delay Quartet includes highly acclaimed artists, such as:
Mika Vainio (Pan Sonic) on electronics
Derek Shirley on double bass
Lucio Capece on saxophones & bass clarinet
Vladislav Delay on drums
Entrance: 15 euros
Time: 22:00
Supported by Heineken
Media sponsors: MTV, www.mtvgreece.gr, BEST 92,6. www.avopolis.gr